Програма PHP Development

Ниво Junior

yellow-star Професионална програма от начинаещ до Junior PHP Developer

Професионалната програма по PHP Development е за всички, които искат да се запознаят задълбочено с езика PHP и неговия синтаксис от самото начало. Програмата е разработена за начинаещи и хора с малко опит. Целта на професионалната програма е да ви въведе в програмирането и да достигнете ниво Junior PHP Developer. Тя е разработена като цялостна пътека, започвайки от основите на програмирането, какво представлява езикът PHP, както и основни познания по HTML. Следващото ниво е PHP OOP, където ще надградите наученото в първата част и ще научите основните концепции, които стоят зад обектно-ориентираното програмиране (OOP). Програмата продължава с два семинара, в които ще работите със системата за контрол на версии – GitHub и какво представляват методологиите – SCRUM и Agile. Последната спирка във вашия път към Junior PHP Developer е PHP Development Bootcamp, където в рамките на 5 месеца ще бъдете разделени на SCRUM базирани екипи и ще работите по проект в реална работна среда с ментор. Всеки успешно завършил професионалната програма по PHP Development ще има знанията, уменията и практическия опит на Junior PHP Developer.

php-tech

Начало на курса

Очаквайте скоро

Продължителност

9 месеца

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

Очаквайте скоро

34 седмици

ВИЖ ПОВЕЧЕ За цена: Виж повече

Сряда и Петък 18:30 – 21:30

Продължителност

34 седмици

Учебни занятия

Сряда и Петък 18:30 – 21:30

Цена на курса

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Начин на провеждане

Присъствен курс

Подходящ за

Начинаещи

Език на провеждане

Български

Видео записи след всяка лекция

Достъп за една година след завършване

Сертификат от МОН

На всички курсисти завършили успешно курса

Сертификат Адванс Академи

На всички курсисти завършили успешно курса

В тази програма ще се предложат стажантски места на най-добрите курсисти

Пътека на развитие

Пътеката на развитие в професионалната програма по PHP Development включва пет обучения, като ще започнете от ниво начинаещ и ще достигнете ниво Junior в края. Пътеката започва с това какво е програмиране и завършва с 4 месечен bootcamp и работа върху реален проект.

Програма на обучение

Лектори

Калина

Калина

Web Developer

Калина е завършила висшето си образование във ВВМУ "Никола Вапцаров" гр.Варна, специалност "Информационни и комуникационни технологии". Притежава степен Магистър по "Киберсигурност". Стартира своята професионална кариера като уеб разработчик след успешно завършен курс в Advance Academy. Преподавател е на курсове за деца и възрастни.

Тихомир

Тихомир

Web Developer

Тихомир е завършил своето професионално образование във ВВМУ “Никола Вапцаров” гр.Варна, а в момента следва магистратура “Кибер сигурност” отново във ВВМУ. Той започва своята професионална кариера след успешно завършил курс в Advance Academy, работил е за някой от най-големите софтуерни компании във Варна.

Виктор

Виктор

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Станислав

Станислав

Project Management лектор

Станислав е част от ИТ сектора вече 14 години. Създал първия си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил върху международни проекти за онлайн игри, уеб софтуер, управлявал софтуерни екипи като Project Manager за български, американски, ирландски и канадски компании. Сертифициран SCRUM Product Owner (PSPO) от Scrum Organization. Съосновател на Advance Academy, отговарящ за маркетинг процесите и управлението на проекти.

Адрияна

Адрияна

HR лектор

Адрияна е изпълнителен директор на Advance Academy. С магистърска степен по Корпоративен маркетинг и по Управление на човешките ресурси. Консултант по Европейски проекти на редица компании. В Advance Academy отговаря за административните дейности и развитие на учебните програми.

Програма на обучение

Лекция

По време на първите две лекции ще се запознаем с основите на HTML - Front-end частта на всеки уеб сайт. Ще научим как се обработва текст, какви формуляри и таблици се използват.

Практика

Ще работим с HTML. Ще създаваме таблици и формуляри.

Лекция

През втората седмица от курса PHP Fundamentals ще се запознаем с основите на програмния език PHP и неговия синтаксис. Ще научим какви типове данни съществуват, какво е конкатенация, какво е променлива и какви операции се осъществяват с променливи.

Практика

Ще започнем практическа работа с програмния език PHP.

Лекция

В седмица 3 ще научим какво са цикли, масиви и функции в езика PHP, както и как се обработват формуляри.

Практика

Ще решаваме практически задачи с цикли, масиви и функции. Ще създаваме контактни формуляри, ще ги обработваме и валидираме с помощта на PHP фунцкии.

Лекция

През седмица 4 ще се запознаем с базите от данни MySQL. Ще разберем какви таблици и ограничения съществуват, основни правила за нормализация, как се създават бази от данни и как се подават и сортират заявки в MySQL.

Практика

Ще работим с MySQL. Ще създаваме бази от данни, таблици, редове и колони. Ще подаваме и сортираме заявки в MySQL.

Лекция

В лекции 9 и 10 ще задълбочим познанията си по PHP, като ще разберем връзката между PHP и MySQL и кои са основните PHP функции в MySQL. Ще научим как се изпълняват MySQL заявки чрез PHP, как да валидираме данни и да форматираме резултат.

Практика

Ще изпълняваме MySQL заявки чрез PHP, ще валидираме данни и ще форматираме резултата.

Лекция

Седмица 6 ще ни запознае със сесии и бисквитки в PHP, какви функции за обработка на символни низове се използват, как се работи с файлове и функции за дата в PHP.

Практика

Ще упражним наученото, като работим с функции за обработка на символни низове, с файлове в PHP и функции за дата.

Практика

Ще започнем с разработката на практическата задача, която е създаване на собствена уеб платформа, която съдържа и представя динамично съдържание от база с данни.

Практика

Ще продължим разработването на динамичната уеб платформа и надграждането на базата данни с информация.

Лекция

През първата седмица ще направим преговор върху основите на програмния език и базите от данни. Ще създадем и използваме friendly url адреси и рутиране на файлова структура.

Практика

Ще работим с функции и променливи.

Лекция

Във втората седмица ще се запознаем с обектно-ориентираното програмиране. Ще научим какво е клас, метод, обект и как се използват. Ще разгледаме стандартите за писане PHP PSR.

Практика

Ще започнем работа с PHP OOP и ще практикуваме наученото.

Лекция

Третата седмица ще покрие какво е полиморфизъм, наследяване и клониране на обекти. Ще разгледаме абстракните класове, изключенията и тяхната роля.

Лекция

През четвъртата седмица ще учим за интерфейси, анонимни функции и как биха ни влезли в употреба. Ще разберем какво е class chaining и за какво се използва.

Лекция

В петата седмица ще се научим да „хвърляме“ и „хващаме“ грешки. Ще се запознаем с dependency injection и каква е ползата от него.

Лекция

В лекция 11 и 12 ще разгледаме основни шаблони за дизайн - Singleton, Decorator и др.

Практика

Разработка на практически проект.

Практика

Разработка на практически проект.

Лекция

В този курс ще научите как да следите различните версии на вашия код и конфигурационни файлове с помощта на популярна система за контрол на версиите (VCS), наречена Git. Ще разгледаме също как да настроите акаунт с услугата GitHub, така че да можете да създадете свои собствени отдалечени хранилища, за да съхранявате вашия код и конфигурация. По време на този курс ще научите за основната функционалност на Git, за да разберете как и защо се използва в софтуерните екипи. Ще разгледаме както основните, така и по-разширените функции, като клонове и сливане.

Практика

Ще се научим как да съхраняваме на практика историята на кода си в Git и да си сътрудничим с други в GitHub, където ще започнете да създавате свое собствено портфолио.

Лекция

SCRUM е платформа за процеси, която се използва за управление на разработката на продукти. В рамките на един уикенд ще разгледаме платформата SCRUM, с която се разработват и поддържат сложни продукти. Ще се запознаем с дефинициите и SCRUM ролите, събитията, артефактите, както и свързващите ги правила. Ще научим какво e Product Owner, SCRUM master, Backlog, Spring и защо дневните SCRUM срещи са толкова важни.

Практика

В рамките на часовете за упражнение ще се разделим на SCRUM екип от developers, Scrum Master и Product Owner, ще дефинираме и подредим Scrum артефактите на учебния проект, ще организираме backlog-а в спринтове и ще преминем на практика през целия процес по управление на изграждането на един софтуерен проект. Ще разберем как да работим с най-популярните платформи за Project Management - JIRA и Trello.

Семинар JIRA

През първата седмица на PHP Development Bootcamp ще научим за повече за методологията Agile и фреймуърка за работа Scrum. Ще разберем какво е Scrum базиран екип и какво представлява Agile техниката – Pair programming (програмиране по двойки).

Семинар GitHub

Във втората седмица ще придобием опит в работата със системата за контрол на версиите GitHub.

Работа по реален проект в екип с Team Leader

Следващите 4 месеца ще работим по реален проект и ще трупаме опит от реална работна среда.

Кариерно развитие

В последните 2 седмици от бууткампа ще бъдат проведени семинари с HR мениджъри на софтуерни фирми и ще имате шанс да говорите с нашите кариерни консултанти, които ще ви помогнат в подготвянето на CV, оформянето на портфолио и LinkedIn профил.

Регистрирай се за PHP Development - Ниво Junior

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на PHP.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектори

Сертификати

Advance Academy е лицензиран учебен център и може да издава Удостоверение за професионално обучение, както и Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса.

Диплома МОН
Сертификат Advance Academy

Мнение на наши курсисти

Запишете се сега

Започни своето професионално практическо обучение по PHP програмиране – от начинаещ до Junior PHP Developer.

Започни своето професионално практическо обучение по PHP програмиране – от начинаещ до Junior PHP Developer.

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена: 2080 лв.

Първа вноска: 1 х 590 лв.

Оставащи вноски: 5 х 320 лв.

Моля, попълнете данните:

Цялостно обучение PHP DEVELOPMENT

purple-star Ниво Junior

Предимства на програмата:

Работа по реален проект с един от най-използваните Back-End езици в ИТ

80% от всички големи сайтове са захранвани от PHP, включително Facebook, Wikipedia и WordPress

Натрупване на опит с инструменти като – JIRA, GitHub и Slack

Работа с опитни ментори.

Търсенето на PHP девелъпъри расте непрекъснато

Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа