Advance Academy Bootcamp

Практически опит в реална работна среда

Програма JavaScript

Програма PHP

Програма Java

Програма QA

Начало на курса

Очаквайте скоро

Продължителност

4 месеца

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Очаквайте скоро

4 месеца

170лв. на месец вместо 250лв.

Teachers

Цена

250 лв.

170 лв. месечно

Продължителност

100 часа

Начин на провеждане

Присъствен / онлайн курс

Подходящ за

Напреднали

Служебна бележка за стаж

Да

Защо програмата Advance Academy Bootcamp променя играта?

С увеличеното търсене на програмисти и усещането за силен недостиг на кадри, софтуерните фирми започнаха да имат все по-големи изисквания при наемането на разработчици.

С програмата ADVANCE ACADEMY BOOTCAMP ние запълваме празнината, като за 4 месеца ще създадем нужните работни навици, необходимото портфолио и опит в процесите на разработване на софтуерен продукт, с което всеки успешно завършил една от програмите ни ще има знанията, уменията и практическия опит за Junior Software Developer.

Всяка седмица екипите ще имат срещи с Тийм Лидера си, в които ще обсъждат задачите, напредъка, трудностите и решения, ще разпределят нови таскове. Екипите ще работят на принципа на Pair Programming (програмиране по двойки), като във всеки момент ще имат достъп до ментор при сериозен проблем или трудност.

ADVANCE ACADEMY BOOTCAMP ще реши дилемата за "кокошката или яйцето" или "как да натрупам опит като разработчик, когато софтуерните фирми искат да имам вече опит, за да започна работа".

Програмата е реализирана с активното участие на софтуерните компании FlexBricks Software, Wink Software, Iccuracy Group, и американската outstaffing фирма ZAKARI LLC

Предимства на Bootcamp-a

Programming code icon

Работа по реални проекти с най-търсените технологии в ИТ сектора – Java, JavaScript, PHP

Checklist icon

Подходящ за всеки, който покрива основните критерии на програмирането

Support icon

Работа с опитни ментори

Programming code icon

Придобиване на опит с най-популярните инструменти в ИТ – JIRA, GitHub, Slack

worker icon

Ангажираността на bootcamp-а е подходяща и за работещи

bulgarian lang icon

Изцяло на български език

programmer icon

HR подготовка за кандидатстване на работа и свързване с фирми

Ако това е твоето призвание

Какво ще мога накрая?

Имате нужния опит от реална работна среда

Усвоите основни умения в работа с екип, като презентационни, комуникативни умения и самоорганизация

Умеете да работите със система за контрол на версиите, като GitHub

Ще сте част от разработването на цялостен проект, който е уникален за всеки Advance Academy Bootcamp

Натрупате опит в работата в екип и разрешаването на дадени проблеми и таскове

Придобиете реален опит в използването на Agile за разработка на проекти

Ще сте работили в Scrum-базиран екип

За кого е подходяща?

Програмата е подходяща за курсисти преминали през цялостните програми на Advance Academy - Web Development, Java Development или PHP Development. Както и за младши програмисти, които имат основните и фундаментални знания и умения на дадения програмен език, които са готови да направят последните и финални стъпки към стартирането на реална работа в ИТ сектора.

Програмата на Advance Academy е разработена за програмисти, които имат тези основни теоретични знания и практически умения придобити по време на своето обучение, но не могат да си намерят работа, защото нямат практически опит и портфолио. Advance Academy Bootcamp е за всички бъдещи програмисти, които на интервю за работа ги посреещат с „имаш знанията, но нямаш опита“ или „търсим хора с повече опит“.

Programmer

Как протича програмата?

Advance Academy Bootcamp програмата е разработена за трите основни езика, които се преподават в академията и които са в топ 5 на най-използваните в цял свят. Това са JAVA, PHP и JavaScript. Всички завършили програмите на Advance Academy по Web, Java, PHP Development отговарят на условията автоматично. Всички кандидати предминали университетско или друго обучение ще направят малък тест онлайн.

Първите две седмици участниците ще преминат семинари за Agile и Scrum , както и управление на версиите на проекти с Git и GitHub. След това ще бъдат разделени на Scrum екипи, водени от опитен ментор (Team Lead), където ще работят по Agile (гъвкава) техника Pair Programming (програмиране по двойки), за да ви доближи възможно най-близо до работната среда.

В процеса на програмата Advance Academy Bootcamp участниците ще преминат през всички фази и етапи при създаването на софтуерен продукт. Всеки участник завършил успешно програмата Адванс Академи Bootcamp ще получи служебна бележка за преминат практически стаж.

Календар

purple circle

Agile Project Management

седмица 1

circle icon

Introduction to GitHub

седмица 2

circle icon

Работа по реален проект в екип с Тийм

седмица 3-16

circle gray icon

Кариерно развитие и явяване на интервю

седмица 17-18

Кариерно развитие

В последната част от програмата, участниците ще участват в семинари с HR мениджъри на технологични фирми, които ще дадат важни насоки кои са нещата, които се оценяват високо и кои са най-честите грешки. Нашите опитни кариерни консултанти ще ви помогнат:

id icon

Създаване на CV и Портфолио

linkedIn icon

Създаване и оформяне на LinkedIn профил

interview icon

Намирането на работа в кариерната мрежа от партньори на Advance Academy

recruiter icon

Пробно интервю - HR и техническо

Важно е да се знае

Политиката на Advance Academy е теорията и практиката да бъдат водени изцяло на български език.

Не е нужно да напускате сегашната си работа, защото срещите по време на Bootcamp са след 18:00 часа и са съобразени с ангажираността на стажантите.

Освен да работите в реална работна среда на една компания, нашите специалисти ще ви помогнат и с подготвянето на вашето CV, cover letter, LinkedIn профил.

За да участвате в Bootcamp ще преминете единствено през теоретичен тест, насочен към програмата, в която сте решили да се запишете.

Провеждането на срещите може да бъдат в сградата на Advance Academy или онлайн, в зависимост от вашия избор и личните ви ангажименти.

Включи се сега

Избор на Bootcamp: *