Програмиране

Търсенето на ИТ умения се увеличава постоянно, като професиите в софтуерното разработване и тестване стават все по-търсени, затова Advance Academy разработи професионални обучения насочени към тези направления. Учебният план на Advance Academy по софтуерно разработване и тестване обхваща четири основни образователни пътеки в ИТ сектора – JAVA, WEB, QA и PHP. Обученията имат за цел да ви дадат нужните теоретични знания и практически умения за работа с най-търсените софтуерни технологии и инструменти. Всяка една пътека съдържа курсове както за начинаещи така и за напреднали с поставен фокус практиката. Всеки курс завършва с теоретичен и практически изпит, където курсистите могат да демонстрират и приложат наученото.

 • diagram

  Образователни пътеки

 • checkbox

  Ползи

 • borders-icon

  Статистика

 • teachers

  Преподаватели

 • info

  Интересно

 • feedback

  Мнения на курсисти

Образователни пътеки

Образователните пътеки на Advance Academy включват четири различни направления – JAVA Development, JavaScript Development, PHP Development и Quality Assurance. Всяко направление е разделено на различни програми – професионална програма ниво Junior, програма ниво стажант, както и индивидуални курсове и програми.

Ползите от уменията по програмиране

Ползите от уменията по програмиране са много. Започвайки от това, че търсенето на ИТ умения се увеличава постоянно, като професиите в софтуерното разработване и тестване стават все по-търсени. Програмирането ще ви помогне да разбирате технологиите по-добре, ще подобри способността ви да решавате проблеми, ще развие вашето креативно и алгоритмично мислене и ще ви отвори много врати. Освен това, чрез програмирането може да усвоите основни умения в работата с екип, като презентационни, комуникативни и самоорганизация.

 • share

  Дигитални умения

 • design

  Креативност

 • bulb

  Алгоритмично мислене

 • talkers

  Комуникация

 • team

  Работа в екип

 • presentation

  Презентиране

teach
blond-girl
congrats
welcome

140

Проведени обучения

Над

2 900

завършили курсисти

Над

12 700

учебни часове

Над

43%

стартирали работа

точно

3

зали

интересно

Advance Academy Bootcamp - Практически опит в реална работна среда

С увеличеното търсене на програмисти и усещането за силен недостиг на кадри, софтуерните фирми започнаха да имат все по-големи изисквания при наемането на разработчици. Да се познава само един език или фреймуърк вече не е достатъчно за един Junior софтуерен специалист.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Топ 5 проекта за начинаещи програмисти

Всеки един девелъпър би ви казал, че в началото писането на код може да бъде много предизвикателно. Като junior девелъпър, вашето портфолио е нещото, на което трябва да наблегнете най-много, то е вашата визитна картичка, защото потенциалните ви работодатели ще ви оценят на база вашия опит в разработването на проекти.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Advance Academy представя: Денят на Scratch Безплатно събитие за децата от Варна

Днес има много позиции за уеб програмисти. Въпреки това, за да си осигурите интервю и да бъдете наети за мечтаната работа, силното резюме е от решаващо значение. Много кандидати се чудят как трябва да изглежда тяхната автобиография и какво трябва да включва, a това може да варира, защото представлява различни неща за различните хора.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лектори

Паскал

Паскал

Web Developer

Паскал e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

Александър

Александър

JavaScript Developer

Александър започва да се занимава с програмиране в 6 клас, завършва "Св. Климент Охридски" гр.Варна специалност "Информатика", към момента е студент в Технически университет – Варна специалност "Компютърни Системи и Технологии". Развива се професионално, като разработва сървъри и API с JavaScript. Портфолиото му включва още игри за Facebook и мобилни приложения за Android. Стартира своята професионална кариера като програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy. В момента е Web Developer във фирма Sirma Group.

Тихомир

Тихомир

Web Developer

Тихомир е завършил своето професионално образование във ВВМУ “Никола Вапцаров” гр.Варна, а в момента следва магистратура “Кибер сигурност” отново във ВВМУ. Той започва своята професионална кариера след успешно завършил курс в Advance Academy, работил е за някой от най-големите софтуерни компании във Варна. В момента работи като преподавател и програмист към академията, водейки детските курсове по JavaScript и уеб програмиране.

Виктор

Виктор

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Даниел

Даниел

SQA Engineer

Даниел e завършил с отличие в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е SQA инженер в американската e-commerce компания Astound Commerce Group, която се явява лидер на световния пазар с клиенти като Adidas, Philip Plein, L’Oréal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste and Versace. От 2017 година е постоянен лектор в Адванс Академи.

Джулиян

Джулиян

Software Engineer

Джулиян е завършил висшето си образование в Технически университет - Варна, специалност Компютърни Системи и Технологии. Стартира своята професионална кариера преди 4 години като C++ програмист, но с течение на времето и разнообразните проекти, избира да се насочи към Java. Работил е за различни ИТ компании. Към настоящият момент е Software Engineer в Scalefocus.

Калина

Калина

Web Developer

Калина е завършила висшето си образование във ВВМУ "Никола Вапцаров" гр.Варна, специалност "Информационни и комуникационни технологии". Притежава степен Магистър по "Киберсигурност". Стартира своята професионална кариера като уеб разработчик след успешно приключен курс в Advance Academy. Преподава на най-малките програмисти и заедно създават любими герои, анимации и игри. През цялото приключение, наречено програмиране, не спират да се забавляват и да надграждат своите IT умения. Преподавател е и на курсовете за възрастни.

Валерия

Валерия

Team Lead

Валерия е завършила бакалавърската си степен по специалност "Компютърни системи и технологии" и магистърска степен по специалност "Информационни технологии в бизнеса" в Технически университет - Варна. Разполага с 10 годишен професионален опит в ИТ сферата като преминава през длъжности като ИТ съпорт и Апликейшън администратор. През 2015 година се пренасочва и започва работа, като QA. Работи, върху подобряване на качеството на софтуерните продукти, оптимизация на процесите, усъвършенстване на комуникацията и екипната работа. От 2018г. до сега заема длъжност Team Lead във водеща fintech компания.

Нашите преподаватели

Това са хората, които променят играта всеки ден. Нашите вдъхновители, лектори, мечтатели. Хора, които работят по приложения, системи и маркетингови програми на световни брандове. Специалисти, които обожават работата си и предават знанията си с голямо желание. Не просто презентатори, далеч от академичните претенции, те са истински будители на новите технологии, бунтари, които рушат традиционните навици и изграждат нови концепции, решават проблеми и създават системи, приложения, кампании, уеб страници, с които правят дните ни по-свободни. Събрани от различни фирми, градове, работещи с различни технологии, езици, понякога конкуренти, друг път съюзници, това са хората които повече от 4 години изграждат основите на Advance Academy.

Виктор

Виктор

Senior Full Stack Developer
Паскал

Паскал

WEB E-COMMERCE ЕNGINEER
Тихомир

Тихомир

WEB
DEVELOPER
Александър

Александър

JAVASCRIPT
DEVELOPER
Даниел

Даниел

SQA ENGINEER
Джулиян

Джулиян

SOFTWARE ENGINEER
Калина

Калина

Web Developer
Валерия

Валерия

TEAM LEAD