Програма WEB Development

Ниво Intern

yellow-star Цялостно обучение за ниво Стажант Web Developer

js-tech

Цялостната програма „Web Development” ще ви запознае с основите при разработката на уеб сайтове и приложения. Програмата е разработена за начинаещи и хора без опит, които не знаят откъде да започнат с обучението по програмиране. Програмата включва два курса – Front-End Fundamentals и JavaScript Advanced. Първата част поставя фокус на езиците HTML и CSS, фреймуърка Bootstrap, както и основи на JavaScript. Втората част от програмата е изцяло концентрирана върху изучаването на езика JavaScript. Продължителността на цялостната програма е 25 седмици, като завършва с теоретичен и практически изпит. След успешното завършване на цялостната програма ще сте усвоили всички теоретични познания и практически умения за стартиране на стаж в софтуерна фирма.

Начало на курса

20 Септември

Продължителност

6 месеца

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

20 Септември

25 седмици

ВИЖ ПОВЕЧЕ За цена: Виж повече

Вторник и Четвъртък 18:30 – 21:30

Продължителност

25 седмици

Учебни занятия

Вторник и Четвъртък 18:30 – 21:30

Цена на курса

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Начин на провеждане

Присъствен курс

Подходящ за

Начинаещи

Език на провеждане

Български

Видео записи след всяка лекция

Достъп за една година след завършване

Сертификат от МОН

На всички курсисти завършили успешно курса

Сертификат Адванс Академи

На всички курсисти завършили успешно курса
Zakari Group Iccuracy Group

В тази програма ще се предложат стажантски места на най-добрите курсисти

Пътека на развитие

Пътеката на развитие в стажантската програма по JavaScript Development включва две обучения, които могат да бъдат първата крачка на всеки към кариера в ИТ. Двата курса са част и от професионалната ни програма по JavaScript Development, която включва и 4 месечен Bootcamp, в който може да работите върху реален проект.

Програма на обучение

Най-често задаваните въпроси за JavaScript - отговори от лектора Паскал Новаков

Кликни и си отговори icon-click

hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag

text-input icon-info

Имате много въпроси? Искате бързи отговори? Лекторите от професионалната програма по JavaScript Development са тук да ви помогнат. Започвайки със това дали програмирането и JavaScript са подходящи за начинаещи до това какви са перспективите пред един JavaScript Developer.

Лектори

Паскал

Паскал

Web E-Commerce Engineer

Паскал e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

Светослав

Светослав

Web Developer

Светослав е завършил висшето си образование в Икономически университет - Варна. Занимава се с програмиране повече от 5 години, като 3 години професионално. Работил е по различни проекти използвайки React или Angular. Към настоящия момент е front end developer в Brain Stars.

Програма на обучение

Лекция

През първата седмица ще се запознаете с HTML и структурата на една уеб страница. Ще се научим да използваме тагове и елементи. Ще добавяме съдържание в нашата страница и ще го форматираме.

Практика

Ще приложим наученото, като ще създадем нашата първа уеб страница, в която ще добавяме заглавия, параграфи, а след това ще ги обработваме с помощта на HTML.

Лекция

През втората седмица ще се запознаете с различните видове списъци, които може да се създават с HTML – номериран, неподреден, описателен. Ще научите как се създават линкове и хипервръзки с HTML.

Практика

В практическата част ще упражните различните видове списъци. Ще създадете навигация в уеб сайт, ще добавите връзки между неговите страници, както и към други външни сайтове.

Лекция

В третата седмица ще научим повече за изображенията, как да ги добавяме към страницата, кой е правилният формат и как да ги оптимизираме за уеб. Във втората лекция от седмица три ще започнем работа с таблици. Ще се научим да ги създаваме, форматираме и да добавяме информация към тях.

Практика

Ще използваме различни начини, за да добавим изображения към нашия уеб сайт. Ще използваме различни ресурси за оптимизиране размера на снимките, които добавяме. Ще работим с възможностите на HTML за оразмеряване на изображения. Ще създаваме различни видове таблици и ще добавяме съдържание към тях.

Лекция

Ще разберем повече за потребителските форми, техните компоненти, как се създават и как се събира информация от тях. В лекция 8 ще се запознаем със CSS – как работи, какви видове има, какъв е неговият синтаксис и структура, какви са добрите практики.

Практика

Ще използваме HTML форми, за да създадем контактна форма с полета за въвеждане на име, е-мейл, телефонен номер, съобщение и други. Ще започнем да използваме CSS и ще стилизираме различни елементи в нашата уеб страница.

Лекция

В седмица 5 ще наблегнем на изучаването на CSS. Ще разберем повече за цветовете и цветовата терминология, как да изберем правилен цвят и контрасти. Ще научим повече за текстовете – размери, шрифтове, удебеляване, наклонен шрифт, подчертаване, разстояния между редовете, думите и буквите.

Практика

Ще добавяме цветове в нашата уеб страница и ще използваме различни ресурси за работа с цветови палитри. Ще форматираме текстовете в нашата уеб страница като използваме възможностите на CSS.

Лекция

През седмица 6 ще се запознаем с „Блок модел”, как да контролираме размера му, какви вътрешни и външни отстояния може да има една уеб страница. Ще разберем как да показваме и как да скриваме елементи. Лекция 12 ще покрие какво е float моделът, как да го използваме при структуриране на нашата страница и какво представляват позициите в CSS.

Практика

По време на практиката ще упражним блоковия модел, ще структурираме нашата страница с помощта на отстъпи и рамки. Ще създадем навигация с помощта на float. Ще използваме различни позиции, за да създадем ефектно съдържание в нашата уеб страница.

Лекция

Седмица 7 ще покрие grid система, нейната структура и изграждане. Ще разберем как да контролираме позицията и поведението на елементите при различна ширина на екрана. Ще се запознаем със стъпките при работа по истински проект и онлайн ресурсите, необходими за работа с PSD файлове.

Практика

В практическата част ще приложим наученото и ще стартираме нашия проект. Ще създадем уеб сайт по дизайн от PSD файл. Ще създадем grid структурата, ще добавим съдържанието, ще стилизираме всеки елемент и ще направим версии за различни устройства.

Лекция

Седмица 8 ще даде старта на въведението ви в JavaScript. Ще се запознаете с езика, неговата структура и синтаксис. Ще разгледате различните стойности и типове данни, с които ще работим в JavaScript. Ще се научите да създавате променливи и да съхранявате данни в тях.

Практика

Ще създавате променливи, ще използвате добрите практики за именуване, ще извършвате аритметични операции с тях и ще направите първата си JavaScript програма.

Лекция

През седмица 9 ще се запознаете с програмната структура, с конзолата и метода console.log. Ще разгледате резервираните имена в езика. Ще се запознаете с условните конструкции в програмирането и как те са в основата на логиката на повечето програми.

Практика

Ще създадете различни условни конструкции, с помощта на които да работи вашата JavaScript програма. Ще използвате цикли за изпълнение на множество задачи. Ще тествате вашите програми с помощта на конзолата.

Лекция

В тази седмица ще се запознаем с функциите в JavaScript и тяхното приложение. Ще разгледаме различните начини за дефиниране на функция. Ще се запознаем с обхвата и как се изпълняват отделните действия в програмата.

Практика

Ще продължим работата с JavaScript като създадем различни функции, които изпълняват поредица от действия. Ще извикваме функции с различни параметри.

Лекция

Ще се запознаете с обекти и масиви. Ще се научите как да създавате обекти и какво е тяхното приложение. Ще разгледате методите в JavaScript, как се дефинират и извикват. Ще се запознаем с масивите, как се създават, как се модифицират и какви методи има за работа с тях.

Практика

Ще използваме всичко научено до момента, за да създадем по-сложни програми, които използват повече данни, като за целта ще създадем различни обекти и методи към тях.

Лекция

В предпоследната седмица ще разгледаме JavaScript и как той се изпълнява в браузъра. Ще се научим как да свързваме HTML с JavaScript. Ще се запознаем с DOM дървото.

Практика

Ще създадем уеб страница и ще достъпваме отделните елементи с JavaScript. Ще създаваме и променяме елементи. Ще прилагаме различни методи при зареждане на страницата в браузъра.

Лекция

Ще продължим да работим с DOM (Document Object Model). Ще разгледаме как може да стилизираме отделните елементи в HTML. Ще се запознаем с query селектора.

Практика

Ще продължим работата с JavaScript и ще използваме различни query селектори, за да променяме, добавяме, модифицираме съдържанието на нашата уеб страница. Ще направим динамична структура, която да се променям при интеграция на потребителя.

Лекция

През първата седмица от курса ще преговорим фундаменталните концепции в езика JavaScript, добрите практики и правилния синтаксис.

Практика

Ще дефинираме функции с множество параметри, ще използваме условни конструкции и цикли за изпълнение на различни действия.

Лекция

В лекция 7 и 8 ще продължим изучаването на обекти и ще се запознаем с това какво е енкапсулиране, прототипи, класове, полиморфизъм и унаследяване.

Лекция

Седмица 3 ще ни запознае с по-сложни обекти. Ще разгледаме методите Get и Set. Ще се научим да създаваме и работим с прототипи.

Практика

Ще продължим работата с обекти, като използваме прототипи и различни методи за работа с тях. Ще добавяме нови свойства и методи към съществуващи обекти.

Лекция

В лекция 7 и 8 ще продължим изучаването на обекти и ще се запознаем с това какво е енкапсулиране, прототипи, класове, полиморфизъм и унаследяване.

Практика

Ще създаваме различни класове за работа с обекти.

Лекция

През седмица 5 ще научим какво са обещания в JavaScript. Ще разгледаме Документен обектен модел (DOM) и асинхронните събития в браузъра.

Практика

Ще намираме решения за асинхронни операции и ще използваме различни методи за работа с тях.

Лекция

Седмица 6 ще ви запознае с DOM селектори и събития (events) на ниво документ, клавиатура, мишка и скролване.

Практика

Ще използваме ново научените селектори и събития за да придадем динамичност на страницата.

Практика

Ще създадем първия си по-комплексен проект.

Лекция

В седмица 8 ще наблегнем на HTML форми – събития и тяхната валидация. Върху JavaScript strict mod, както и върху грешките – как да проверяваме за такива, тяхното търсене и отстраняване.

Практика

Ще приложим всичко, което сме научили до момента, за да създадем реален формуляр за попълване на данни.

Лекция

По време на седмица 9 ще разгледаме какво представляват Fetch и рикуестите при работа с JavaScript. Ще се запознаем с RegEx и как да го използваме.

Практика

Ще разгледаме гъвкавостта на JavaScript като го изкараме от браузъра и го пренесем в backend-а, където ще направим сървър, който да ни връща данни.

Лекция

Седмица 10 ще ви запознае с “бисквитките” в браузъра. Ще се научите как да създавате local и session хранилище и каква информация да се запазва от браузъра.

Практика

Ще работите по динамичен проект, ще създавате “бисквитки” и ще съхранявате информация при рефрешването на страницата.

Практика

Работа по практически проект.

Практика

Работа по практически проект.

Регистрирай се за JavaScript Development - Ниво Intern

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на Web.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектори

Сертификати

Advance Academy е лицензиран учебен център и може да издава Удостоверение за професионално обучение, както и Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса.

Диплома МОН
Сертификат Advance Academy

Мнение на наши курсисти

Запишете се сега

Започни своето професионално практическо обучение по JavaScript програмиране – от начинаещ до Intern JavaScript Developer.

Започни своето цялостно практическо обучение по Web програмиране – от начинаещ до ниво стажант Web Developer.

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена: 1 х 1790 лв.

Първа вноска: 1 х 690 лв.

Оставащи вноски: 2 х 560 лв.

Моля, попълнете данните:

Моля, изберете начин на плащане: *

Цялостно обучение WEB DEVELOPMENT Ниво Intern

purple-star Ниво Стажант

Предимства на програмата:

Възможност да работите като freelancer или разработчик на свободна практика

Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа

Възможностите и опциите за кариера са в почти всеки един сектор

Предоставя възможност за дистанционна работа

Търсенето на JavaScript Девелъпъри расте непрекъснато.

JavaScript е един от най-използваните и популярни програмни езици