Програма JAVA Development - Ниво Intern

yellow-star Цялостно обучение за ниво Стажант JAVA Developer

Java Development е програма за всички, които искат да се запознаят задълбочено с Java. Програмата на обучение включва два курса, които могат да бъдат записани самостоятелно - Java Fundamentals и Java RESTful API. Java е един от най-разпространените езици за програмиране, който ще разгледаме в два последователни курса, необходими за успеха и реализацията на бъдещите Java разработчици. С този език се разработват всякакви типове софтуер – игри, уеб приложения, мобилни приложения, финансови софтуери, офис софтуери и дори големи индустриални системи. Това е един от най-надеждните програмни езици, като все повече работодатели търсят разработчици с подобни умения. Двата курса са насочени към начинаещи и освен теория включват много практически задачи. В края на програмата курсистите ще разполагат с нужната теоретична подготовка за стартиране на стаж в софтуерна фирма.

Курс по програмиране Java за начинаещи

Начало на курса:

Септември

Продължителност

4 месеца

Начало на курса:

Продължителност

Учебни занятия

Цена на курса

Септември

16 седмици

Понеделник и Сряда 18:30 – 21:30

320лв. на месец

Продължителност

16 седмици

Учебни занятия

Понеделник и Сряда 18:30 – 21:30

icon-dollar Цена на курса

320лв. на месец

icon-compass Начин на провеждане

Присъствен курс

icon-clok Стартово ниво

За начинаещи

icon-language Език на провеждане

Български

Видео записи след всяка лекция

Достъп за една година след завършване

icon-language Сертификат от МОН

На всички курсисти завършили успешно курса

icon-certificate Сертификат Адванс Академи

На всички курсисти завършили успешно курса

Пътека на развитие

Пътеката на развитие в стажантската програма по JAVA Development включва две обучения, които могат да бъдат първата крачка на всеки към кариера в ИТ. Двата курса са част и от професионалната ни програма по JAVA Development, която включва и 5 месечен Bootcamp, в който може да работите върху реален проект.

Програма на обучение

Най-често задаваните въпроси за Java - отговори от лектора Виктор

Кликни и си отговори icon-click

hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag

text-input icon-info

Имате много въпроси? Искате бързи отговори? Лекторите от професионалната програма по JAVA Development са тук да ви помогнат. Започвайки със това дали програмирането и JAVA са подходящи за начинаещи до това какви са перспективите пред един JAVA Developer.

Лектори

Виктор Преподавател

Виктор

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Джулиян Преподавател

Джулиян

Technology Team Lead

Джулиян е завършил висшето си образование в Технически университет - Варна, специалност Компютърни Системи и Технологии. Стартира своята професионална кариера преди 5 години като C++ програмист, но с течение на времето и разнообразните проекти, избира да се насочи към Java. Работил е за различни ИТ компании. Към настоящият момент е Software Engineer в Scalefocus.

Програма на обучение

Лекция

В първата лекция ще се запознаете с това какво е Java и за какво може да се използва. Ще се запознаете с инструментите за програмиране с Java. Ще научите какво е променлива и какви типове променливи има като например string, int, boolen, double, float. Ще създаваме и използваме променливите, за да ги покажем в конзолата като резултат. Ще се научим да правим проверки и да създаваме методи, които ще извикваме.

Практика

По време на практиката ще работите с методи, които ще създаваме и ще извикваме. Ще използваме променливи и ще ги проверяваме с if else и switch.

Лекция

По време на втората лекция ще се научим на видовете цикли for, while, do while и за какво се използват, както и видове масиви и тяхната употреба.

Практика

В практическата част ще създавате и форматирате масиви чрез обхождане, използвайки циклите.

Лекция

В третата седмица ще разберете какво са класове и конструктори, как да използвате класовете като обекти, как да ги създаваме и как да структурираме файловата система по-лесно.

Практика

По време на практиката ще упражните всичко от лекцията като ще създавате клас тип обект, ще създавате различни конструктори и ще разработвате различни методи с параметри.

Лекция

По време на четвъртата седмица ще се запознаете с интерфейси и константи и разширения на класове и супер класове.

Практика

По време на практиката ще създавате и използвате интерфейси и константи, ще добавяте и използвате родителски класове.

Лекция

По време на петата седмица ще разберете как да предефинирате методи, какво са абстрактни методи и референции към методи и какво е debugger.

Практика

По време на практическата част на петата седмица ще разберете как да използвате debuger-a, за да можете бързо да намирате къде ви е грешката и да проследявате как се изпълнява кода ви. Ще разберем ползата от абстрактните методи.

Лекция

По време на шестата лекция ще научите какво са изключения и нишки.

Практика

По време на практическата част ще затвърдите наученото като упражните как се хващат изключения и как да използвате нишки.

Лекция

В седмица седем ще се запознаете с това какво е Graphic User Interface и Postman.

Практика

По време на практиката ще използвате елементи за създаване на графично приложение. Ще създаваме различни графични приложения, които имат различни функции и ще можем да използваме масиви, за да покажем информация в таблици. Ще можем да добавяме и изтриваме записи от тях. Ще програмираме функционалността на бутони.

Лекция

В седмица осем ще се запознаете с това как бързо да намерите решения и как да се справите бързо с даден проблем.

Практика

В последната седмица ще работите в екип и ще създадете онлайн разплащателна система, използвайки Java. Ще използвате google, за да може бързо да намерите решение на дадения проблем като правилно изписвате това, което искате да намерите.

Лекция

По време на първата лекция се запознаваме с релационни бази от данни, какво e DML (Data Manipulation Language) и DDL (Data Definition Language).

Практика

По време на практическата част ще упражните използването на MySQL база от данни и Workbench графичния инструмент, както и различни конвенции за именуване и стандарти за кодиране. Също така ще се упражни писането на SQL заявки за добавяне, изтриване, редактиране и селектиране.

Лекция

По време на втората седмица ще научите по задълбочени знания в релационните бази от данни, като какво е Join, транзакции, индекси и др. Също така ще се запознаете с Maven инструмента за автоматизация и изграждане на приложения.

Практика

В практическата част ще упражните новите научени неща за релационните бази от данни и след това ще създадем и конфигурираме Java приложение с Maven.

Лекция

По време на третата седмица ще научите какво е Spring Boot, зависимости, които ще използвате, Spring Bean обхват, както и Hibernate.

Практика

В практическата част ще упражните теорията като ще конфигурирате Spring Boot, ще упражните Spring Boot инжектиране на зависимости, както и конфигуриране на Hibernate.

Лекция

По време на лекцията ще се запознаете с анотации – едно към едно; едно към много; „нетърпеливо“ срещу „мързеливо“ зареждане; много към много. Също така ще се запознаете и с библиотеката Lombok.

Практика

По време на практическата част ще се запознаете с Code First подходът. Ще научите как да свързвате приложението си с базата данни и ще упражните използването на Lombok.

Лекция

По време на лекцията ще се запознаете с Repository Layer-а и какво е JPA, като ще се научите да правите по различен начин SQL заявки от приложението към базата данни.

Практика

По време на практическата част ще упражните CRUD, което в програмирането означава създаване, четене, промяна и изтриване на обекти.

Лекция

По време на лекцията ще се запознаете със слоя за бизнес логика - Service Layer, както и как да управлявате грешки. Ще се запознаем и с Git version control системата.

Практика

По време на практическата част ще упражните слоя за бизнес логика и хващането на грешки. Ще качите приложенията си в GitHub.

Лекция

По време на лекцията ще се запознаете с JSON Data, променливи в линк. Ще научите добри практики в програмиране, както и конвенции за именуване на API линковe. Ще научите какво е Swagger и как да го конфигурираме. Ще научите как да използвате Postman.

Практика

По време на практическата част ще създадете контролер и ще се научите как да сериализирате и десериализирате Java обекти в JSON формат и обратно. Ще упражните и различните видове статус кодове.

Лекция

По време на лекцията ще се запознаете с JUnit Testing. Разликите между unit и integration тестовете и защо е важно да се пишат тестове. Ще научите какво е Spring Security и JWT.

Практика

Ще създадете информационна система, ще добавяте, редактирате и изтривате потребители. Ще добавите функционалност за автентикация и излизане. Ще добавите защита на линкове със Spring Security.

Регистрирай се за Java Development - ниво Стажант

Не пропускайте възможността да се запознаете с програмния език Java. Той се характеризира с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

ЛЕКТОРИ

Сертификати

Advance Academy е лицензиран учебен център и може да издава Удостоверение за професионално обучение, както и Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса.

Сертификат Advance Academy
Сертификат Advance Academy

Мнение на наши курсисти

Запишете се сега

Започни своето професионално практическо обучение по Java програмиране – от начинаещ до Junior Java Developer.

Започни своето професионално практическо обучение по Java програмиране – от начинаещ до Junior Java Developer.

checkbox

Ранно записване


checkbox-inactive

Редовно записване


checkbox-inactive

Начало на курс

Ранно записване

до 23.12

Редовно записване

до 24.12

Начало на курс

на 18.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена: 1240 лв.

Първа вноска: 1 х 590 лв.

Оставащи вноски: 2 х 355 лв.

Първа вноска: 1 х 590 лв.

Оставащи вноски: 3 х 245 лв.

Моля, попълнете данните:

Моля, изберете начин на плащане: *

Цялостно обучение JAVA DEVELOPMENT

purple-star Ниво СТАЖАНТ

Предимства на програмата:

Java е един от най-популярните езици за програмиране.

Най-много работни позиции в света има за JAVA разработчици.

В Java Development Ниво Intern ще се запознаете задълбочено с Java и ще можете да започнете стаж след завършването на програмата.

Областта предоставя много възможности за кариерно развитие.

Java дава много възможности за развитие свързани с Back end, Android, Application development.

Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.